Την ψαροταβέρνα προτίμησε ο Καμμένος αντί της ομιλίας του Τσίπρα
Στην παρέα του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του Θόδωρος Τουσουνίδης και η σύζυγός του Έλενα Τζούλη
Την έλευση του βουλευτή Φωκά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ γιόρτασε ο Πάνος Καμμένος, όπως αποκαλύπτει το parapolitika.gr, στην αγαπημένη του ψαροταβέρνα στον Πειραιά, απέχοντας από την έναρξη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης.
Στην παρέα του, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του Θόδωρος Τουσουνίδης και η σύζυγός του Έλενα Τζούλη.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας πήρε θέση μέσω twitter για όσα ειπώθηκαν τόσο για τον ίδιο και τη Συμφωνία των Πρεσπών όσο και για τον καβγά που έγινε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του ναυάρχου Αποστολάκη στην θέση του υπουργού Αμυνας.
Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για λάθος του πρωθυπουργού και μέχρι χθες κυβερνητικού του εταίρου, να στηρίξει την ήδη νεκρή, όπως λέει Συμφωνία των Πρεσπών. Στη συνέχεια αποκάλεσε «Κούλη» τον κ. Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για έγκλημα εκ μέρους του να αποκαλεί τον ναύαρχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.