- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λεβέντης: Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές
«Δεν μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας, ούτε κυβέρνηση κουρελού, με ψήφο εμπιστοσύνης από γυρολόγους»
«Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN και προσέθεσε: «Δεν μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας, ούτε κυβέρνηση κουρελού. Να πάρεις δηλαδή ψήφο εμπιστοσύνης από πρόθυμους και γυρολόγους».
Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «συνένοχο τον κ. Καμμένο» και εκτίμησε ότι «θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση με έναν τρόπο όμως που θα εξυπηρετεί και τον κ. Τσίπρα».
«Η κυβέρνηση από την πλευρά της», τόνισε ο κ. Λεβέντης, «αναζητεί τους 6 βουλευτές που θα την στηρίξουν στο ενδεχόμενο να ζητήσει ο πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Ο κ. Λεβέντης μίλησε για σαπίλα του πολιτικού συστήματος και για βουλευτές που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα χωρίς να γνωρίζει κανένας ποια είναι τα αληθινά κίνητρά τους».
Ο πρόεδρος της Ένωσης κεντρώων επεσήμανε ακόμη ότι τα όσα συμβαίνουν στην ΠΓΔΜ ανάγονται στη σφαίρα της επικοινωνίας για να δείξουν στη διεθνή κοινότητα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και κρέμονται σε μια κλωστή. «Με Αμερικανούς και Γερμανούς να πιέζουν Σκόπια και Αθήνα να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών πιστεύετε ότι η συμφωνία αυτή θα μείνει στα συρτάρια;» αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης.
Τέλος, για τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Γιάννη Σαρίδη, ο κ. Λεβέντης είπε: «Δεν υπάρχει καμία επαφή μαζί του, ψήφισε τον προϋπολογισμό. Εάν δεν ζητήσει συγνώμη, δεν μπορεί να υπάρξει καμία επαφή. Σε όποιο κόμμα και να πάει δεν πρόκειται να εκλεγεί και κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
«Με μαθηματικούς τύπους, έβγαλαν ό,τι ποσοστά ήθελαν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού
Θεοδωρικάκος: «Δικαίωση για τις ελληνικές θέσεις»
Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας μέσω της συμφωνίας «Project Trident»
Στην ημερίδα του Economist ο πρωθυπουργός με θέμα «Επενδύοντας στην αλλαγή: Η Κρήτη σε μετάβαση»
Ξεκαθαρίζει ότι δεν συνεργάζεται με ιδιωτικές πλατφόρμες που χρεώνουν για κράτηση καταλυμάτων
Χάρης Δούκας: «Η ψηφιακή μετάβαση έχει αξία μόνο όταν διευρύνει τη δημοκρατία»
«Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια από τώρα», τόνισε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νικος Τσάφος
Πώς Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα βρέθηκαν αντιμέτωπες με την άρνηση της πραγματικότητας
«Η σκέψη του Αλέξη Τσίπρα είναι πολύ αφελής», λέει η βουλεύτρια για το όνομα ΕΛΑΣ
Τι είπε για Τσίπρα και Καρυστιανού
«Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο βουλευτής
Το logo της ΕΛ.Α.Σ. έχει πιο πολλά κοινά με εξώφυλλα δίσκων των Slayer παρά με τα φλύαρα ναρκισσιστικά κατεβατά του Γιωτόπουλου.
Το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη συμπλήρωση εννέα ετών από τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού
«Εχουμε κοινή αφετηρία. Δουλέψαμε μαζί»
Πότε πληρώνεται η τρίτη δόση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.