Πολιτικη & Οικονομια

Αποχαιρετά ο Καμμένος τους αρχηγούς των γενικών επιτελείων;

Φέρεται να είπε «θα πράξω αυτό που πρέπει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος
Πάνος Καμμένος / © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη συγκυβέρνηση φαίνεται πως έχουν να κάνουν οι αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχει από το πρωί ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος με ανώτατους αξιωματικούς και στρατηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διαρρέονται από το ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος αποχαιρέτησε τους στρατηγούς στο Πεντάγωνο, δείχνοντας καθαρά τι θα ακολουθήσει. Φέρεται, δε, να είπε σε συνομιλητές του, που τον ρώτησαν σχετικά με τις προθέσεις του, έναντι του κ. Τσίπρα πως «θα πράξω αυτό που πρέπει». Και όλα αυτά πριν πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

O κ. Καμμένος αναμένεται στις 10 το πρωί της Παρασκευής να δώσει το «παρών» στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας- Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, μετά τη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια για την τροπολογία των αντισταθμιστικών ωφελημάτων των F-16.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως ίσως αυτή θα είναι και η τελευταία του παρουσία ως υπουργού Εθνικής Άμυνας, θέση που κατέχει από την πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα, το Φεβρουάριο του 2015.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ