- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Καμμένος είπε «νυφούλα» τον Αμυρά στη Βουλή αλλά ο Τσίπρας είναι κουφός
Άραγε είναι εξίσου ομοφοβικός;
Στη συζήτηση για τα αντισταθμιστικά στη βουλή γίναμε μάρτυρες του επιπέδου με το οποίο ασκεί πολιτική ο άνθρωπος με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας (υποτίθεται) ότι προσπάθησε να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση.
Ο βουλευτής Αμυράς κάνει επίθεση στον Καμμένο για την αλλαγή θέσεων σε σχέση με τα αντισταθμιστικά. Ο Καμμένος γελάει διαρκώς, καθήμενος στη θέση του πρωθυπουργού, ειρωνεύεται τον βουλευτή και τελικά ξεστομίζει κάτι που αποδεικνύει πόσο πολύ θα ήθελε να ασχολείται με άλλα πράγματα και όχι με την πολιτική και δη την άμυνα της χώρας.
Ναι, καθήμενος στη θέση του πρωθυπουργού αποκαλεί έναν βουλευτή «νυφούλα». Όχι, δεν θα ακούσετε τον Τσίπρα να λέει κάτι για τον «μπούλη» Καμμένο. Ο πρωθυπουργός μπορεί να το παίζει όσο προοδευτικός θέλει αλλά όποτε χρειάστηκε να το αποδείξει στην πράξη... Για χάρη της εξουσίας και σταυρούς φυλάει, ο κατά δήλωσή του «μη θρησκευόμενος», και στον Καμμένο επιτρέπει να κάνει ομοφοβικές επιθέσεις σε βουλευτές και να μην λέει κουβέντα.
Μένω διαρκώς με την απορία: κανέναν δεν ενοχλεί αυτή η κατάσταση; Καλά οι βουλευτές της κυβέρνησης γουστάρουν την καρέκλα τους και τα φράγκα τους, οι πολίτες τι ακριβώς γουστάρουν σε αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός πολιτικού/ υπουργού;
Δεν τους ενοχλεί που ένας πολιτικός, τον οποίο αυτοί πληρώνουν, μιλάει με αυτόν τον τρόπο, όπου σταθεί και όπου βρεθεί; Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ζω σε μια χώρα ομοφοβικών. Τι διάολο είναι όλοι στρέιτ και μισούν τους γκέι;
Αυτό όμως που με πειράζει περισσότερο είναι η εκκωφαντική μούγκα του υποτιθέμενων ακτιβιστών. Τίποτα, τσιμουδιά. Μην πούμε κακή κουβέντα για την αριστερή κυβέρνηση. Ας πουν και ας κάνουν ό,τι γουστάρουν, φτάνει να έχουμε αριστερή κυβέρνηση. Χαριετίζονται με πολιτικούς της κυβέρνησης στα πράιντ και ξεχνούν με ποιους συγκυβερνούν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Από το 1963 έως το 2026- Κάθε επίσκεψη προέδρου στην Αθήνα αποτυπώνει μια κρίσιμη συγκυρία
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
«Το "Προλαμβάνω” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Τι ισχύει με τα κριτήρια
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.