Πολιτικη & Οικονομια

Έκανε πίσω ο Καμμένος στη Βουλή για τα αντισταθμιστικά

Την πρόταση της ΝΔ δέχθηκε ο Υπ. Άμυνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος - Βουλή
Πάνος Καμμένος - Βουλή / © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Την πρόταση της ΝΔ να συζητηθεί η επίμαχη τροπολογία των αντισταθμιστικών για τα εξοπλιστικά σε ειδική συνεδρίαση στην επιτροπή εξοπλισμών, δέχθηκε ο Υπ. Άμυνας Πάνος Καμμένος, μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις του συνόλου της αντιπολίτευσης.

«Δέχομαι την ονομαστική ψηφοφορία  την Δευτέρα. Να κάνουμε συνεδρίαση αύριο ή την Παρασκευή. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά στην επιτροπή εξοπλισμών. Αφήνω την τροπολογία όπως είναι και δέχομαι την πρότασή να συζητήσουμε στην επιτροπή εξοπλισμών ή διευρυμένα αν θέλετε στην επιτροπή άμυνας. Ελάτε όλοι να τα συζητήσουμε, να λυθούν όλες οι απορίες», είπε ο κ. Καμμένος που ζήτησε αυτή η εν λόγω συνεδρίαση να γίνει αύριο ή την Παρασκευή.

Ο κ. Καμμένος συνόδευσε την υπαναχώρησή του με προειδοποιήσεις προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι αν δεν ψηφιστεί η τροπολογία στην ονομαστική ψηφοφορία της Δευτέρας η ΕΑΒ κινδυνεύει να κλείσει.

«Αν  οι απορίες δε λυθούν και αποφασίσει το σώμα να κλείσει η  ΕΑΒ  και να μην πάρουμε και τα 230 εκατομμύρια, τότε παίρνουμε απόφαση και την κλείνουμε. Δεν είναι καμιά περίεργη τροπολογία, πάμε να καθαρίσουμε ένα λογαριασμό που μας χρωστάνε, να πάρουμε τα λεφτά και να  συνεχίσει να λειτουργεί και η ΕΑΒ».

Απαντώντας σε όσα του είχαν προσάψει νωρίτερα ο Αδωνις Γεωργιάδης περί συγκεκριμένων Ελλήνων επιχειρηματιών που θα «πάρουν δουλειά από την σύμβαση με την Λόκχιντ» λέγοντας ότι όλες  οι ελληνικές επιχειρήσεις που εμπλέκονται με την πολεμική βιομηχανία θα πάρουν ένα κομμάτι της δουλειάς  και όχι μόνο συγκεκριμένες όπως  λέει ο κ. Γεωργιάδης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ