Πολιτικη & Οικονομια

Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Ο Καμμένος ακύρωσε την συνέντευξή του στο Star Channel

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras-kammenos
Πάνος Καμμένος - Αλέξης Τσίπρας/©INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την Παρασκευή κλείστηκε σύμφωνα με πληροφορίες το ραντεβού μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξή του στο Star Channel. 

Σύμφωνα πληροφορίες που μεταδίδει το iefimerida.gr, η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν αύριο Τετάρτη, θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το protothema.gr o Πάνος Καμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Star, Μάρα Ζαχαρέα, ζητώντας της να μεταφερθεί για την Παρασκευή -αντί για αύριο Τετάρτη όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, η εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επεσήμανε δε ότι θα προηγηθεί, την ίδια ημέρα, η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, και γι' αυτό και η συνέντευξή του θα πρέπει να δοθεί την ίδια ημέρα, μετά τη συνάντηση αυτή.

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ για να σταθμίσει τη στάση του συγκυβερνώντος κόμματος εν όψει της υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια. Στην συνέχεια, το ζήτημα περνά σε ελληνικό έδαφος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ