Πολιτικη & Οικονομια

Στο πλευρό των άστεγων ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)

Μαζί με τα συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
geroylanos
Πέτρος Γερουλάνος

Στους δρόμους της Αθήνας ακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, το προσωπικό του δήμου Αθηναίων που εργάζεται τις κρύες νύχτες προκειμένου να βοηθήσει άστεγους συμπολίτες μας.

Τα συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις όσο διαρκούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, διανέμοντας κουβέρτες, φαγητό και ροφήματα σε όσους βρίσκονται στον δρόμο.

geroylanos
Πέτρος Γερουλάνος

Παράλληλα, τους ενημερώνουν για τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στον θερμαινόμενο χώρο που διαθέτει ο δήμος στην οδό Σοφοκλέους 66.

Ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε τον χώρο αυτό του δήμου Αθηναίων, που παραμένει ανοιχτός όλο το 24ωρο, όσο διαρκεί η κακοκαιρία, και στον οποίο τη χθεσινή νύχτα βρήκαν καταφύγιο 35 άστεγοι συνάνθρωποί μας. Εκεί ενημερώθηκε από το προσωπικό και την πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, κ. Ελένη Κατσούλη, για τον μηχανισμό υποδοχής, υποστήριξης και φιλοξενίας αστέγων σε περιόδους ψύχους.

geroylanos
Πέτρος Γερουλάνος

«Καλώντας στο 1595, την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, μπορούμε να ενημερώνουμε τις υπηρεσίες του δήμου για έκτακτα περιστατικά όσο διαρκεί η κακοκαιρία, προσφέροντας βοήθεια σε συμπολίτες μας που τη χρειάζονται, ειδικά αυτές τις μέρες», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ