Πολιτικη & Οικονομια

Το Ποτάμι: «Σε προεκλογικό βέρτιγκο ο Καμμένος»

Έκκληση σε Τσίπρα να περιορίσει τον «ανώριμο εταίρο» με τα εθνικά θέματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20476615.jpg
© ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ

Κριτική στον υπουργό Άμυνας ασκεί το Ποτάμι με αφορμή τις δηλώσεις του για τα εθνικά θέματα και την προκλητικότητα της τουρκικής πλευράς με τις υπερπτήσεις μαχητικών της πάνω από νησιά του Αιγαίου. Το Ποτάμι καταλογίζει στον Πάνο Καμμένο ψηφοθηρία.
 
«Για άλλη μία φορά ο κ. Καμμένος κραυγάζει άμετρα προσπαθώντας, ματαίως να συλλέξει ψήφους. Ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ότι τα εθνικά θέματα δεν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια και ότι οι 'προεκλογικές του εξαγγελίες' μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη χώρα», αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Η δική του απόφαση να μιλήσει αφελώς για κήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης στο Καστελόριζο, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την κυβέρνηση, αλλά προφανώς και με την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι άλλη μια ένδειξη μεγάλης απερισκεψίας. Καλούμε τον Πρωθυπουργό να περιορίσει τον ανώριμο εταίρο του, ώστε να πάψει τις άσκοπες, άστοχες και εκ του ασφαλούς πολεμικές ιαχές που μειώνουν την εικόνα σοβαρότητας της Ελλάδας στο διεθνές σκηνικό.

Οι επιθετικές εξάρσεις των γειτόνων μας, που τους οδηγούν ακόμη και σε πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, χωρίς την άδεια των ελληνικών αρχών πρέπει να αντιμετωπισθούν με σύνεση και αποφασιστικότητα και όχι με εθνικιστικά βεγγαλικά», καταλήγει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ