- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοχάρης: «Δεν θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών»
Καλεί το Ποτάμι να ασχοληθεί με τα «δικά του αδιέξοδα»
«Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος χθες Τρίτη προσχώρησε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
«Δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους», πρόσθεσε ο πρώην ανεξάρτητος βουλευτής.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 ο κ. Θεοχάρης, έδωσε τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του Ποταμιού που επέκρινε τη μετακίνηση του στη ΝΔ, κατηγορώντας τον ότι είχε επαφές πρωτύτερα και με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Το Ποτάμι θα πρέπει να ασχοληθεί με τα δικά του αδιέξοδα. Είχα απόψεις που με τοποθετούν στο φιλελεύθερο κέντρο, και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτό το χώρο».
«Η χώρα χρειάζεται σχέδιο, συναινέσεις ευρύτερες και συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων δυνάμεων. Αισθάνομαι άνετα σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις. Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά.
Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
Όπως εξήγησε ο κ. Θεοχάρης, «το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η χώρα μας με τους 17 δορυφόρους της έχει ανέβει στην "πρώτη γραμμή" της ευρωπαϊκής διαστημικής τεχνολογίας», γράφει ο πρωθυπουργός
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων
«Δεν θα νομιμοποιήσω την πρωτοφανή απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εις βάρος μου»
Ποια είναι η διαδικασία και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται
«Προχώρησα σε μια νέα πολιτική επιλογή έπειτα από μια περίοδο ανεξαρτησίας και πολιτικής ωρίμανσης», είπε ο ευρωβουλευτής
«Το να μιλάει ο Πρωθυπουργός για τις καταχρηστικές συμπεριφορές των τραπεζών είναι σαν να δεσμεύεται ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα» αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς
Μια προσέγγιση στις πολλαπλές ερμηνείες του δυτικού πολιτισμού και στις αντιφάσεις που τον συνοδεύουν
Η αναφορά στη Euroleague και την πρόοδο στις σχέσεις με τη Λιβύη
Το δίλημμα ανάμεσα στη συναλλαγή και τη θεσμική λειτουργία
Συνεχίζει τη μάχη στη ΜΕΘ
Τι ώρα κλείνει σήμερα η πλατφόρμα
Στο 38,5% οι θετικές αξιολογήσεις για την κυβέρνηση
«Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ»
Από τον ιδεολογικό αποκλεισμό στη σύγκλιση με τον κεντροαριστερό χώρο
Πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Νίκο Ανδρουλάκη
Το σχόλιο με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση — και το αποδεικνύει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.