Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Φίλης: «Βοηθός του Παππά ο Μανώλης Πετσίτης»

Να δώσει περισσότερες εξηγήσεις ο υπουργός για το επονομαζόμενο «golden boy»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4643775.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης δήλωσε ότι θυμάται τον Μανώλη Πετσίτη ως «βοηθό» του Νίκου Παππά, ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είχε προσωπικές σχέσεις με το επονομαζόμενο «golden boy» του Μαξίμου.

Η υπόθεση γύρω από τον Μανώλη Πετσίτη ξεκίνησε από το ρεπορτάζ των «Νέων» που περιγράφει πώς το εν λόγω άτομο ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ως ένας εκ των συμβούλων του πρωθυπουργού, απολαμβάνοντας προνόμια όπως προσωπική ασφάλεια, παχυλό μισθό, επαφές με κορυφαίους επιχειρηματίες κλπ.

Ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 104,6 δήλωσε ότι όσα διαβάζει είναι ενοχλητικά αλλά μένει να αποδειχθούν. Ερωτηθείς για το ένα θα πρέπει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης , να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, ο κ. Φίλης απάντησε, ότι «στο βαθμό που αναφέρεται συγκεκριμένα "ναι" πρέπει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις».

Τον Μανώλη Πετσίτη είπε ο Νίκος Φίλης τον γνώριζε ως «φιγούρα, δεν είχα προσωπικές σχέσεις, δεν έχω εικόνα, ήταν βοηθός του Νίκου Παππά».

Στη συνέχεια διευλρίνισε: «Εάν αποδειχθούν, χρειάζονται εξηγήσεις όλα όσα έχουν γραφτεί». Συμπληρώνοντας ότι «φοβάται ότι γίνεται μια συζήτηση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και δεν θα ήθελε να δηλητηριαστεί η πολιτική σκηνή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ