- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννη για Καμμένο: Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη
«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς»
Οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της τρομοκρατίας εξαπέλυσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι πήρε στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο και του είπε: «Τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».
«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε: «Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».
Επίσης η βουλευτής της ΝΔ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ «που δεν τρομοκρατούνται δεν φοβούνται και συνεχίζουν να εργάζονται. Αθλιότητες όσα λένε κάποιοι, ακόμα και στην ΕΡΤ, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας».
«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Δεν είναι δυνατόν να λες ότι κάποιος δεν ανατίναξε αυτόν. Είσαι γραφικός; Είσαι γελοίος; Ό,τι θέλετε. Έχεις ένα αξίωμα οφείλεις να σέβεσαι αυτό που λες» τόνισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.