Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας για πιθανή αποχώρηση Καμμένου: «Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει;»

Καθησυχαστικός ο πρωθυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras.jpg
©EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σίγουρος για την παραμονή του Πάνου Καμμένου στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση των κοινοβουλευτικών συντακτών για το αν έχει plan b σε περίπτωση που ο κ. Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση μαζί με τους υπουργούς του ο πρωθυπουργός απάντησε χαμογελώντας «Όχι ρε παιδιά πού να πάει; Μην ανησυχείτε…».

Συνομιλώντας στο Περιστύλιο της Βουλής με δημοσιογράφους, απάντησε και για την αυριανή «μονομαχία» που αναμένεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με φόντο τον προϋπολογισμό.

Σε ερώτηση αν, στην καταληκτική συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό, κατά την οποία θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, θα ανέβουν ξανά οι τόνοι της αντιπαράθεσης, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι το αντικείμενο της συζήτησης αυτής είναι θεσμικό. «Μιλάμε για νούμερα, αριθμούς και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα. Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με ευγένεια και καθώς πρέπει σαν να είναι στην Οξφόρδη» είπε χαρακτηριστικά ενώ επιβεβαίωσε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί υπουργικό συμβούλιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ