Πολιτικη & Οικονομια

Βολές Μοσκοβισί κατά Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω... Τσίπρα

Στη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ευρωπαίο Επίτροπο έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
moscovisi.jpg
© eurokinissi

Στη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ευρωπαίο Επίτροπο έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του 2019, τα τρέχοντα προγράμματα των αποκρατικοποιήσεων, η πορεία των επενδύσεων καθώς επίσης και το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με non paper του Μαξίμου, ο Πιερ Μοσκοβισί ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως και όλοι στην Κομισιόν, και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του. Επίσης, ήταν ενημερωμένος για την κριτική που του ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Ο Γάλλος επίτροπος φέρεται να είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι, αν τον κατηγορούν γιατί έχει συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτό.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY