Πολιτικη & Οικονομια

ΑΝΕΛ: «Ο κύριος Κοτζιάς ταλαιπωρεί την αισθητική μας»

Η δήλωση του πρώην υπουργού Εξωτερικών που προκάλεσε αντιδράσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kotzias-kammenos.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απάντηση στον ισχυρισμό του Νίκου Κοτζιά ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και «το κόμμα που έφτιαξε, είναι πεθαμένοι πολιτικά» έδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Διά στόματος του εκπροσώπου Θεόδωρου Τοσουνίδη, το συγκυβερνών κόμμα κάνει λόγο για έναν «ασκόπως περιφερόμενο κ. Κοτζιά», ο οποίος κατορθώνει με τις κινήσεις και τα λεγόμενά του «να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε».

«Μας κάνει καλό κάθε φορά που εκδηλώνει την εκδικητικότητά του προς εμάς. Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση» πρόσθεσε ο κ. Τοσουνίδης.

«Πεθαμένος πολιτικά ο Καμμένος»

Είχε προηγηθεί η επίθεση του πρώην υπουργού Εξωτερικών στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα.

» Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε» ήταν τα λόγια που είπε στον Real Fm ο πρόεδρος της κίνησης «Πράττω».

«Εγώ, όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες, του είπα ότι ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου. Όπως του είπα, δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου» πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ