- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση Τσίπρα σε ΝΔ για Τατσόπουλο - Η απάντηση του συγγραφέα
«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας...».
Σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση σε βάρος του Πέτρου Τατσόπουλου χωρίς να τον κατονομάσει προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση της μείωσης των συντάξεων.
«Κάνατε μια προσπάθεια να αναφερθείτε στο παλιό και στο καινούργιο και πιάσατε στο στόμα σας στελέχη με μεγάλη πολιτική διαδρομή στον χώρο της κεντροαριστεράς και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ που σήμερα βρίσκονται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο και ιδιαίτερα στον χώρο της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν άνθρωποι έντιμοι και αγωνιστές που πάλεψαν στα χρόνια της ζωής τους για μια καλύτερη Ελλάδα. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους σε μια χρεοκοπημένη ηγεσία που οδήγησε εκεί που οδήγησε αυτό το κόμμα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Πέτρο Τατσόπουλο, τόνισε: «Εσείς μπορείτε να βολευτείτε με διάφορα απολειφάδια της πολιτικής ζωής που πέρασαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργη σχέση με τη μισή Αθήνα, έφυγαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους παίρνετε εσείς να τους εντάξετε στα δικά σας μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα».
Η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου:
Την απάντηση επέλεξε να δώσε μέσα από το Facebook με το οποίο ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει πολύ καλή σχέση, αρχίζοντας με το γνωστό στυλ του «Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας...» Να θυμίσουμε ότι τα σχόλια του πρωθυπουργού έγιναν αφού πρώτος μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο, λέγοντας ότι: «Εμείς εντάσσουμε στις τάξεις μας αληθινούς αγωνιστές της κεντροαριστεράς. Σε αντίθεση με εσάς που εντάσσετε στο κόμμα σας απολειφάδια της πολιτικής ζώής που αφού πέρασαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη μισή Αθήνα τώρα μπαίνουν στη Νέα Δημοκρατία». Χωρίς να τον κατονομάσει, είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο που θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.