Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης προς απολυμένο του ΚΕΕΛΠΝΟ: «Σκάσε τσ#γλ@νι, πες τι κλέψατε»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «βοθροκάναλα» που δίνουν βήμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
polakis234.jpg
©EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε μια πεζοδρομιακού τύπου επίθεση προχώρησε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσ#γλ@νι», απευθυνόμενος στον Σταμάτη Πουλή, ενός εκ των απολυθέντων υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και πρώην προέδρου του σωματείου των εργαζομένων.

«Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και τον γαμπρό σου μπας και γλιτώσεις τα ισόβια» τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καλώντας τον να φέρει χρήματα πίσω.

Το μήνυμα Πολάκη στο Facebook

polakis.jpg

Σε ανακοίνωσή του τον περασμένο Αύγουστο, το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε χαρακτηρίσει τον κ. Πολάκη «συκοφάντη πολιτικό» και «κομισάριο» που «θα εξορίζει στα γκούλαγκ τους πολιτικούς του αντιπάλους», στον απόηχο της απόλυσης τόσο του κ. Πουλή όσο και τριών ακόμη υπαλλήλων. Ο κ. Πουλής είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό, επισημαίνοντας ότι υπήρξε απόπειρα απόκρυψης και συγκάλυψης σχετικά με τον αριθμό των νεκρών στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Από τη μεριά του ο κ. Πολάκης είχε χαρακτηρίσει τον κ. Πουλή «πρόεδρο των απολυμένων», προσθέτοντας: «Ο εν λόγω "συνδικαλιστής" έχει ήδη απολυθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ως εκ τούτου δεν δύναται να εκπροσωπεί δημόσια καμία δράση του Φορέα και κανέναν από τους σημερινούς εργαζόμενους... Δεν απολύθηκε από έναν δημόσιο οργανισμό για τη συνδικαλιστική του δράση, αλλά σαφώς επειδή εμπλέκεται και διώκεται επίσημα από τη Δικαιοσύνη για σοβαρά κακουργήματα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ