- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σύζυγος Στουρνάρα: Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο, αυτό κέρδισε από μένα
«Με τη γνωστή μέθοδό του, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τη νύχτα μέρα! Ο στόχος; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας»
«Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο. Το δημόσιο από τη δική μου δουλειά εισέπραξε μόνο από ΦΠΑ 132.450,7 ευρώ» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα Λίνα Νικολοπούλου.
Παράλληλα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μέσω εκείνης επιχειρεί, παρουσιάζοντας τη νύχτα μέρα, να στοχοποιηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας.
Η ανακοίνωση:
Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο. Το δημόσιο από τη δική μου δουλειά εισέπραξε μόνο από ΦΠΑ 132.450,7€
Με τη γνωστή μέθοδό του, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τη νύχτα μέρα! Ο στόχος; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.
Το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ σκανδαλωδώς αγνοεί τα γεγονότα και τους αριθμούς! Πράγματι, η εταιρεία μου MINDWORK ανέλαβε να οργανώσει ένα μεγάλο συνέδριο αξίας 713.271,000 € για το οποίο το Ελληνικό δημόσιο όχι μόνο δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ, αλλά εισέπραξε μόνο από Φ.Π.Α. 132.450,7€.
Η εταιρεία μου συγκέντρωσε 408.323,53€ από χορηγίες και υπηρεσίες. Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT) της Ε.Ε. οργανώσαμε ένα εξαιρετικό συνέδριο που άφησε εποχή. Μάλλον διαφήμιση είναι αυτό για μένα! «Γράψατε ιστορία με αυτό το συνέδριο, μια εκδήλωση e-health της Ελληνικής Προεδρίας που θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό…» έγραφε η συγχαρητήριος επιστολή της Γενικής Διεύθυνσης. Ποιος δεν θέλει να κάνει μια απαιτητική και ακριβή εκδήλωση χωρίς να πληρώσει; Αυτά είναι γνωστά στον πρόεδρο της επιτροπής κ Μπαλωμενάκη, που προκειμένου να μην ντροπιαστεί από την αποκάλυψη αυτή, αρνήθηκε να με καλέσει να καταθέσω στην επιτροπή για την υγεία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.