- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημοσκόπηση Opion Poll: Προβάδισμα Πατούλη με 39,1%
Έναντι 10,7% που συγκεντρώνει η Ρένα Δούρου
Yπεροχή του Γιώργου Πατούλη καταγράφει η δημοσκόπηση της Opion Poll που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος.
Σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Ν.Δ. έχει προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου ενώ την ίδια στιγμή η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου δεν καταφέρνει να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους.
Συγκεκριμένα το 39,1% των πολιτών βλέπει τον Γιώργο Πατούλη ως πιθανότερο νικητή έναντι 10,7% που πιστεύει ότι θα νικήσει η Ρένα Δούρου ενώ το 6,8% εκτιμά ότι θα επικρατήσει ο Γιάννης Σγουρός.
Στην πρόθεση ψήφου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 με αναγωγή ο κ. Πατούλης προηγείται με 31,3%, έναντι 19,1% της Ρένας Δούρου κι ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός στην τρίτη θέση με 12,1%, σε μικρή απόσταση από τον Θανάση Παφίλη που λαμβάνει 10,9%.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος επιλέγεται από το 5,3%, ενώ άλλο υποψήφιο δηλώνει ότι θα επιλέξει το 9,2%. Οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 12,1%.
Στο β’ γύρο ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει 49,5% έναντι 25,2% της αντιπάλου του. Σε ενδεχόμενη αναμέτρηση με τον κ. Σγουρό προηγείται με 42,0% έναντι 27,1%.
Οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από το έργο που έχει να επιδείξει η περιφερειάρχης στην Αττική και λίγο/καθόλου ικανοποιημένο εμφανίζεται το 74,9%. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι μοιρασμένοι και θετικές γνώμες εκφράζει το 50,0% έναντι 47,8% που τη βαθμολογεί αρνητικά.
Την ίδια ώρα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ οι θετικές γνώμες για τον κ. Πατούλη ανέρχονται στο 38,8% έναντι 43,3% των αρνητικών και για τον κ. Σγουρό στο 36,7% με 43,4% αρνητικών γνωμών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.