- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Μητσοτάκης στη RAI: Οι νέοι μου ζητούν ευκαιρίες όχι επιδόματα (video)
Συνέντευξη σε καφέ στο Μπουρνάζι
Ως ένα από «τα νέα πρόσωπα της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής» και-σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις- ως «τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας» χαρακτήρισε η Δημόσια Τηλεόραση της Ιταλίας «RAI» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Το σύντομο αφιέρωμα που έκανε η RAI στον κ. Μητσοτάκη προβάλλεται από χθες στα δελτία ειδήσεων της γειτονικής μας χώρας.
Η συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ελιζαμπέτα Καζαλότι πραγματοποιήθηκε σε ένα καφέ των δυτικών προαστίων (στο Μπουρνάζι), μια ακόμη από τις γειτονιές της Αθήνας την οποία επισκέφθηκε ο κ. Μητσοτάκης τις προηγούμενες ημέρες χωρίς κάμερες και φυσικά χωρίς κλούβες των ΜΑΤ.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση «υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη και διέλυσε την παραγωγική οικονομία για να παράγει πλεονάσματα μεγαλύτερα από αυτά που της ζητούσαν οι Ευρωπαίοι πιστωτές» ώστε «να μπορέσει στη συνέχεια, τώρα λίγο πριν από τις εκλογές, να μοιράσει κάποια επιδόματα σε αυτούς που θεωρεί πολιτικούς πελάτες».
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι «η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα πολλές επενδύσεις, για να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, για να τονώσει το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων».
«Οι νέοι δεν μου ζητούν ούτε επιδόματα, ούτε ευκαιριακή απασχόληση στο Δημόσιο. Ευκαιρίες μου ζητούν για να φτιάξουν τη ζωή τους» λέει ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Το αφήγημα περί ωριμότητας και μετατόπισης προς το κέντρο και τα παλιά αντανακλαστικά
Δείτε το βίντεο της αντιπαράθεσής τους
Η λίστα με τις 16 κατηγορίες που θα πάρουν το βοήθημα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Τι ισχύει με τα αναδρομικά
Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat
Η δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Υπέρ μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης η πλειοψηφία - «Αγκάθι» παραμένει η ακρίβεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.