Πολιτικη & Οικονομια

«Βροχή» δικογραφιών στη Βουλή κατά Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένου, Πολάκη και Βίτσα

Και άλλων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras.jpg
© INTIME NEWS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτός από τη δικογραφία για C4i, στη Βουλή διαβιβάστηκαν και άλλες δικογραφίες από τον Άρειο Πάγο, μετά από μηνύσεις φορέων και πολιτών κατά του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών στελεχών.

Ειδικότερα, διαβιβάστηκε δικογραφία για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά που σχηματίστηκε μετά από μηνύσεις πολιτών για τη σύναψη της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατηγορείται για πράξη ρατσιστικής δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων έπειτα από καταγγελία του Εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, μετά από τη δημοσιοποίηση από τον Υπουργό των προσωπικών και ιατρικών δεδομένων του κατηγορούμενου για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρου.

Η δικογραφία για τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, αφορά στη διερεύνηση του αδικήματος της μη συμμόρφωσης σε προσωρινή διαταγή δικαστηρίου, μετά από έγκληση του Δήμου Χίου το Σεπτέμβριο του 2018 για μη συμμόρφωση σε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης ΚΥΑ σχετικά με την άδεια χωροθέτησης και κατασκευής Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε παραχωρηθέντα για 3 μόνο έτη χώρο του Δήμου.

Για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία μετά από μήνυση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια. Τέλος, για την Έφη Αχτσιόγλου και τον Τάσο Πετρόπουλο διαβιβάστηκε δικογραφία έπειτα από μήνυση του σωματείου «Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων- ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ για την καθυστέρηση έκδοσης των οριστικών αποφάσεων συνταξιοδότησης, με συνακόλουθη συνέπεια και την καθυστέρηση στην απονομή του εφάπαξ που δικαιούνται οι συνταξιούχοι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ