Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Τσίπρα-Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες

Συζήτησαν για το Κυπριακό και την τριμερή με το Ισραήλ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4632875.jpg
© EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το Brexit, στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στην ατζέντα των δύο ηγετών ήταν το Κυπριακό και οι τριμερείς σύνοδοι της Ελλάδας και της Κύπρου με την Ιορδανία, την Παλαιστίνη και το Ισραήλ (20 Δεκεμβρίου). Στην Τριμερή με το Ισραήλ αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου από την ανατολική Μεσόγειο (East med).

Σημειώνουμε ότι για τα ζητήματα αυτά είχαν συνεργασία ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επίσης, τις προηγούμενες μέρες ο κ. Τσίπρας είχε συναντήσεις στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ 'Αντρο Κυπριανού και τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικόλας Φαραντούρης
Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ μοναδικός αξιόπιστος πόλος συσπείρωσης στον χώρο της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης

«Προχώρησα σε μια νέα πολιτική επιλογή έπειτα από μια περίοδο ανεξαρτησίας και πολιτικής ωρίμανσης», είπε ο ευρωβουλευτής

ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Το να προκηρύξετε εκλογές είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε

«Το να μιλάει ο Πρωθυπουργός για τις καταχρηστικές συμπεριφορές των τραπεζών είναι σαν να δεσμεύεται ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα» αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY