Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας»

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολίτες στην Κυψέλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4629713.jpg
© EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Δ./ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο και τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, τονίζοντας πως «εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες».

«Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει», πρόσθεσε.

4629707.jpg

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη «ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος».

4629698.jpg

4629682.jpg

«Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ