Πολιτικη & Οικονομια

Οι επιδόσεις των κομμάτων μέσα στη Βουλή και οι πιο δραστήριοι βουλευτές (εικόνα)

Για τον μήνα Οκτώβριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vouli.jpg
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Με 333 ερωτήσεις στο σύνολό της για τον μήνα Οκτώβριο, η Νέα Δημοκρατία κυριαρχεί στην σχετική κατηγορία για τις επιδόσεις του κάθε κόμματος μέσα στη Βουλή.

Ακολουθούν οι ανεξάρτητοι βουλευτές με 303 ερωτήσεις ενώ πιο δραστήριος όλων αναδείχτηκε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαϊας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μέσα στον Οκτώβρη διατύπωσε 246 ερωτήσεις. 

Η έρευνα του Vouliwatch παρουσιάζει τα δεδομένα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που έλαβε χώρα μέσα στο μήνα συνολικά, ανά κόμμα αλλά και με τους πρωταθλητές Βουλευτές που κάνουν τις περισσότερες ερωτήσεις, επερωτήσεις, αναφορές κοκ.

Τη νομοθετική παραγωγή του μήνα: οι νόμοι που ψηφίστηκαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με παραπομπή στις αναλυτικές ψηφοφορίες που παρακολουθούμε και καταγράφουμε μέσα από το Votewatch για περαιτέρω ενημέρωση των πολιτών.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Όποιος δήμαρχος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

Το καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο και οι ανάγκες για καθαρισμό είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν τελευταία στιγμή ή να αναθέτουν εργασίες σε εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο

«Το βασικό είναι να μην γελαστεί: δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως ενδεχόμενο "επιστροφής" του, αν δεν κερδίσει προηγουμένως έστω και ψήγματα της εμπιστοσύνης των κεντρώων μετριοπαθών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.