- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αδ. Γεωργιάδης: Η Μ. Παπασπύρου είναι σε μία θέση για να κάνει τις βρώμικες δουλειές
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται μεταξύ άλλων «στις διαρροές για την υποτιθέμενη κρύπτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ»
Στο πόρισμα της κυβέρνησης για το Ερρίκος Ντυνάν αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 φωτογραφίζοντας, μάλιστα, την γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου χαρακτηρίζοντας την κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως τονίζει βρίσκεται σε μία κρίσιμη θέση για να κάνει τις «βρώμικες» δουλειές.
«Η κ. Παπασπύρου, δυστυχώς, για τη Δημοκρατία μας δεν είναι ένα ουδέτερο πρόσωπο. Έχει καταγγελθεί από τη Ν.Δ., σε πολλές υποθέσεις, ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε μία κρίσιμη θέση για να κάνει τις «βρώμικες» δουλειές. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην κ. Παπασπύρου», δήλωσε χαραλτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε: «Τις διαρροές για την υποτιθέμενη κρύπτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ προφανώς τις έκανε η κ. Παπασπύρου. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε τίποτα κρυφό. Όλο αυτό είναι άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής έγινε έλεγχος των ταμείων του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ορκωτός λογιστής κατέληξε ότι έλειπαν μόλις 65 λεπτά. Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν είχε ούτε ένα ευρώ μαύρο χρήμα».
«Η κ. Παπασπύρου εκ του νόμου δεν μπορεί να γνωρίζει τίποτα από την έρευνα. Άρα δεν μπορεί να έχει δει τα έγγραφα που βρήκαν. Αν τα έχει δει, νομικά όλη η διαδικασία είναι άκυρη», τόνισε.
Έπειτα ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε μια σύντομη αναδρομή στσ χρόνια που υπηρέτησε ως υπουργός Υγείας δηλώνοντας: «Όταν έγινα Υπουργός Υγείας το Ερρίκος Ντυνάν ήταν κλειστό, με μαύρες σημαίες και απλήρωτους εργαζόμενους για τρία χρόνια. Είχε χρέη 230 εκατομμύρια ευρώ και πουλήθηκε 115 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς. Με αυτά τα χρήματα πληρώθηκε στο ακέραιο το Δημόσιο και οι εργαζόμενοι».
«Σήμερα, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει κάνει πρόταση στην τράπεζα Πειραιώς να επαναγοράσει το ίδιο νοσοκομείο χωρίς χρέη δια του Ωνασείου στην τιμή των 75 εκατομμυρίων ευρώ. Πρέπει να μας δώσουν βραβείο για αυτό που κάναμε», συμπλήρωσε.
Επιπλέον, ξεκάθαρισε: «Το πόρισμα δεν λέει για αδίκημα, γιατί δεν υπάρχει. Απλά πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα. Στο τέλος, δεν θα γίνει τίποτα. Προκαταρκτική δεν πρόκειται να ζητήσουν ούτε για το Ερρίκος Ντυνάν ούτε για το ΚΕΕΛΠΝΟ
Αν δεν είχαν παρουσιάσει το πόρισμα, σήμερα θα συζητούσαμε όλοι για τη μήνυση του κ. Κοτζιά. Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική μας ιστορία, ένας υπουργός έκανε μήνυση κατά του Υπουργικού Συμβουλίου».
Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε: «Στην επόμενη Βουλή θα σας αποδείξω πως μπορείς με το άρθρο 86 να πας υπουργούς στο σκαμνί και στο Ειδικό Δικαστήριο. Μια χαρά λειτουργεί το άρθρο 86
Δεν έχει στοχοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο πολύ άλλο πολιτικό, όσο εμένα. Σχεδόν με κατηγορούν και για την κλιματική αλλαγή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος οι 3.000 οδηγοί έως το τέλος του 2026
Στ. Παπασταύρου: «Μειώνουμε τον αόρατο φόρο της πολυνομίας»
Τη σημασία της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο ίδρυμα, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με σύστημα tracking τύπου courier, η νέα ψηφιακή υπηρεσία βάζει τέλος στη γραφειοκρατική ταλαιπωρία
«Ο Πολιτισμός αποτελεί το βαθύτερο και πιο ανθεκτικό πεδίο επικοινωνίας μεταξύ των κοινωνιών μας», δήλωσε η υπουργός
«Το Ιπποκράτειο είναι η πρώτη αιχμή του ΕΣΥ στη Β. Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει τη μετανάστευση με κανόνες, διακρίνοντας όσους δικαιούνται προστασία από όσους όχι
«Η ΑΙ δεν έχει αξίες. Δεν έχει κοινωνική συνείδηση. Δεν έχει αίσθηση δικαιοσύνης», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τις «συνιστώσες»
«Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας σε ενδεχόμενες απειλές από Ανατολάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός συνεκτικού προγραμματικού οράματος για μια Ελλάδα πιο δίκαιη και πιο πράσινη» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής
«Δεν κάνεις συμπαράταξη με τον εαυτό σου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Η απόφαση αφορά περίπου 350 χιλιάδες δανειολήπτες και όλα τα Funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
Ποιοι μένουν αυτομάτως εκτός
Πώς το κόμμα ακολουθεί τη στρατηγική της αυτοϋπονόμευσης
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.