Πολιτικη & Οικονομια

Και ο Χρήστος Σπίρτζης διαψεύδει τον Κοτζιά για την υπόθεση Σόρος

Μετά τον αν. υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spirtzis.jpg
©EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Διαψεύδει τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης επισημαίνοντας ότι δεν άκουσε τον Πάνο Καμμένο στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο, μετά από το οποίο παραιτήθηκε, να λέει ότι ο Τζόρτζ Σόρος  χρηματοδοτεί την κυβέρνηση με 50 εκ. ευρώ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Θέμα 104,6» ερωηθείς σχετικά, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε «δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία». 

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του την Τρίτη ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε ότι στο υπουργικό, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε σε σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος.

Πρόκειται γαι τον δεύτερο υπουργό που διαψεύδει τις δηλώσεις Κοτζιά, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, χθες ανέφερε ότι «Αυτό δεν μπορεί να σταθεί με καμία λογική, η κυβέρνηση κάνει κάτι που πιστεύει ότι είναι σωστό, το κάνει με θάρρος, αναλαμβάνει προσωρινά θέλω να πιστεύω το πολιτικό κόστος και να πληρώσει επειδή θεωρεί ότι κάνει αυτό που είναι καθήκον της;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ