Πολιτικη & Οικονομια

Αινιγματικός Κοτζιάς: Ρωτήστε με αύριο αν το «Πράττω» θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές

«Η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kotzias.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτησή του ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου του ΠΡΑΤΤΩ στις εθνικές εκλογές, ενώ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζει πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα.

«Σήμερα όχι. Ρωτήστε με αύριο», ήταν η απάντηση του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, όταν ρωτήθηκε από το Κρήτη TV αν θα κατέλθει αυτόνομη στις εκλογές ο κίνηση Πράττω.

«Η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ», λέει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Crete TV, ο Νίκος Κοτζιάς ενώ αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται».

Αναφερόμενος στο θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο τέως ΥΠΕΞ είπε ότι εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα, τα παρέδωσε στον πρωθυπουργό και δεν υλοποίησε την επέκταση.

Στην ερώτηση γιατί προέβη στην ανακοίνωση χωρίς να ενημερωθεί η Βουλή, ο κ. Κοτζιάς απαντά πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ