Πολιτικη & Οικονομια

Αποχωρεί με όλα τα καπέλα του ο Νίκος Κοτζιάς από το ΥΠΕΞ

Αυτή τη στιγμή περιμένει το φορτηγό στην είσοδο του υπουργείου

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kotzias.jpg

Συγκίνηση επικρατούσε από το πρωί στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας όπου στεγάζεται το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς σύσσωμο το προσωπικό βοηθούσε τον Νίκο Κοτζιά να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να τα μεταφέρει στην είσοδο.

Η πιο χρονοβόρος από όλες τις προετοιμασίες ήταν η συγκέντρωση της τεράστιας συλλογής του Νίκου Κοτζιά που περιλεμβάνει κάθε είδους καπέλα και η οποία είχε μεταφερθεί στο υπουργείο για να μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια ότι τα έχει όλα κοντά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών, δεν άφησε στον διάδοχό του παρά μόνο ένα καπελάκι του Basebal στο γραφείο. Μια κίνηση που κρύβει σίγουρα κάποιο συμβολισμό.

Πάντως, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες φρόντισε να αφήσει σε εμφανές σημείο πάνω στην υπουργική καρέκλα και ένα πόντσο που είχε φορέσει σε κάποια διάσκεψη της Λατινικής Αμερικής με το σημείωμα «Θα το χρειαστεί ο φιλαράκος σου τις Απόκριες για να μη ντύνεται μόνο στρατηγός…».


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ