Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γιώργος Κυρίτσης για τον εγκλωβισμό καθηγητών στο ΕΚΠΑ: «Φοιτητικές διαδικασίες»

«Υποθέτω ότι θα τα βρουν με έναν τρόπο στη Σύγκλητο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4474778.jpg
© Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για «φοιτητικές διαδικασίες» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί στο κτίριο της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Υποθέτω ότι θα τα βρουν με έναν τρόπο στη Σύγκλητο», πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα θέματα της ακαδημαϊκής κοινότητας να τα αφήνουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα», σχολίασε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος για αμερικανικές βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, ο κ. Κυρίτσης παρατήρησε ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και οι ψηφοφόροι  της Αριστεράς είναι εκπαιδευμένοι να το κοιτάζουν ιστορικά και στρατηγικά. Ιστορικά ο Καμμένος δεν εμπόδισε καμία από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στρατηγικά το μείζον του να ολοκληρώσει το σχέδιό της η κυβέρνηση προηγείται των τριβών».

Για τις δηλώσεις Πολάκη και το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές «αν βάλει ορισμένους στη φυλακή», ο Γιώργος Κυρίτσης είπε ότι «αυτό το πράγμα βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό. Αυτό που θα ευνοούσε τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κόσμος να πιστέψει ότι αντιμετωπίζει τη διαφθορά και δεν είναι ίδιος με τους άλλους». Ωστόσο, αποδοκίμασε τη δήλωση Πολάκη σημειώνοντας «λέγονται πολλά τέτοια, κακώς λέγονται, κακώς εμπλέκονται οι άνθρωποι τόσο προσωπικά σε ζητήματα πολιτικής».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ