- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρ. Μητσοτάκης από την Κόρινθο: Κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας η κυβέρνηση
Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας άμεσα εκλογές. Από την Κορινθία και τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ο Πάνος Καμμένος είχε την ευκαιρία να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν τον Ιούλιο η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την άκρως προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, Συμφωνία των Πρεσπών.
«Oλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας με ένα ετερόκλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμα στις καρέκλες της εξουσίας. Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.
«Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει, η ΝΔ διεκδικεί μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή για να δώσει ένα τέρμα σε αυτή την άκρως τραυματική περίοδο των τελευταίων τεσσάρων ετών για να μπορέσουμε επιτέλους να φύγουμε μπροστά, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ανάπτυξη και να εξασφαλίσουμε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο», είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της ΝΔ την ίδια ώρα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ εξαπέλυε επίθεση και κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή δηλώσεις του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «O αγαπημένος Υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται. Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H απάντηση του πρώην ευρωβουλευτή
«Αυτή την αλλαγή μπορεί να εγγυηθεί το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος
Υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη ψηφιακή εφαρμογή δεν αποτελεί εργαλείο ιατρικής διάγνωσης
Τα ποσά θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά εντός της ημέρας στους λογαριασμούς IBAN των δικαιούχων
Στο ΙΤΕ ο επίγειος δορυφορικός σταθμός του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων
H ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Απόψε μεγάλης κλίμακας επίγειος ψεκασμός σε έκταση περίπου 10.000 στρεμμάτων στην Αν. Αττική
Με αφορμή το ζήτημα της αντιπροεδρίας της Βουλής
Το ποσό που διαθέτει πλέον το κράτος για τις άγονες γραμμές ανέρχεται στα 168 εκατ. ευρώ ετησίως
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα myΘέρμανση
Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η υποχρεωτική ασφάλιση, με βασικό φορέα τον E-EΦKA και το ΤΕΚΑ
Για δύο μέτρα και δύο σταθμά κατηγορεί τη Χαριλάου Τρικούπη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Άκουσα έναν νεαρό να λέει "ποιο Μετρό; Φέρτε μου πίσω τον Ντέλια"», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Αν εμείς έχουμε μεγάλες αυξήσεις λόγω καρτέλ, τότε πχ στην Γερμανία ή στην Δανία τί έχουν; Τον Εσκομπαρ;»
Καμπανάκι από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για ασφαλιστικό σύστημα δύο ταχυτήτων
Τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την πόλη
«Είναι λογικό η ΝΔ να μην στηρίξει μια τέτοια πρόταση»
Το σχέδιο θα στηρίξει 460.000 ευάλωτα νοικοκυριά, μειώνοντας την εξάρτησή τους από τα ορυκτά καύσιμα
«Το έργο ενώνει τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια με την Αθήνα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι εκτιμώμενες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.