Πολιτικη & Οικονομια

H εκδίκηση Τσίπρα και τα ρεπό του Καμμένου

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vimmiv.jpg

Είναι κακό να γλεντάς στην πισίνα σου, να βολτάρεις με πρωθυπουργικό αεροπλάνο, να ξεκαλοκαιριάζεις σε βίλες εφοπλιστών; Ποιους θα κατηγορήσουν κάποιοι στη νέα χρεοκοπία που πλησιάζει; Έξω ή μέσα οι βάσεις του θανάτου; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.

 

Στον Δανέλλη δεν αρκεί να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του για να κάνει τα ρεπό του Καμένου. Θέλει να πάρει μαζί του τον Σταύρο και τη Φώφη.

 

 

Η εκ νέου υποψηφιότητα Δούρου «για να υπερασπιστεί τη θέση της», είναι η εκδίκηση του Τσίπρα για τις φιλοδοξίες της να γίνει δελφίνος.

 

 

Μα γιατί ο Δανέλλης θέλει και τον Σταύρο και τη Φώφη στην «προοδευτική συμπαράταξη» με τον Τσίπρα; Δεν του αρκεί η Παπακώστα και ο Παπαχριστόπουλος;

 

 

Άμα υπουργός αυτής της κυβέρνησης λέει ότι «η ΕφΣυν εκτελεί συμβόλαιο επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα» πώς να μη τον πιστέψεις; Κυβέρνηση λαϊκής σωτηρίας είναι, ηθικό πλεονέκτημα έχει.

 

Φοβερά πράγματα λένε οι ακροδεξιοί υπουργοί της κυβέρνησης στην Ιταλία. Τα ίδια ακριβώς που έλεγαν οι αριστεροί πολιτικοί στην Ελλάδα.

 

Επειδή στη νέα χρεοκοπία που πλησιάζει κάποιοι θα κατηγορήσουν την Ευρώπη, τη Γερμανία, τον Σόρος και τον καπιταλισμό, να υπενθυμίσουμε ότι στα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ οι συμβασιούχοι στο Δημόσιο αυξήθηκαν κατά 36.107 και ακόμα δεν άρχισε η προεκλογική περίοδος.

 

Μέσα τώρα οι βάσεις του θανάτου!

 

7.182 άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου για λόγους εθνικής ασφαλείας και 3.194 άρσεις για διακρίβωση κοινών εγκλημάτων, δηλαδή 10.376 παρακολουθήσεις τηλεφώνων σε ένα χρόνο δεν είναι λίγο υπερβολικές;

 

Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει καν πόσο κωμικό είναι να παραδίδει μαθήματα Οικονομίας στον Στουρνάρα και Δικαίου στον Τσακυράκη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο Τζανακόπουλος είναι ανίκητος!

 

Είναι κακό να γλεντάς στην πισίνα σου, να βολτάρεις με πρωθυπουργικό αεροπλάνο, να ξεκαλοκαιριάζεις σε βίλες εφοπλιστών; Όταν έχεις μιλήσει για «κοινωνική γενοκτονία, ανθρωπιστική καταστροφή και χειμώνα του 1942», δεν είναι κακό, είναι όμως ντροπή.

 

Μεθυσμένος οδηγός σε καταδίωξη από τα διόδια της Αττικής οδού, μετά στην Κηφισίας, έφτασε, μπήκε και πάρκαρε στη Βουλή, με ένα Fiat Panda 30 ετών. Ευτυχώς που δεν έχει συμβεί τίποτα χειρότερο να λες.

 

Προς τιμήν της Τασίας Χριστοδουλοπούλου μετέτρεψαν σε hotspot και την πλατεία Αριστοτέλους. Αυτή τη φορά όμως οι πρόσφυγες δεν «εξαφανίζονται», μόνο «λιάζονται».

 

Οι στρατευμένοι συγγραφείς πάλι, όταν χάνουν την εκπομπή τους στα κομματικά ραδιόφωνα, δηλώνουν απλώς «απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ». Και σαν έτοιμοι από καιρό αναζητάνε τον καινούργιο χορηγό που θα χρειαστεί γενίτσαρους.

 

Μέχρι τις εκλογές και οι 2.750 υπάλληλοι της ΕΡΤ, θα έχουν τσακωθεί και θα έχουν καταγγείλει τη «νοσηρή ατμόσφαιρα». Είναι επαγγελματίες. Και σαν καλοί δημοσιογράφοι, ξέρουν να προβλέπουν τις εξελίξεις.

 

Εκτός όλων των υπολοίπων που σφύριζαν αδιάφορα για τις οικονομικές και σεξουαλικές συναλλαγές του καθηγητή ΤΕΙ, ένα μεγάλο μπράβο και στις παρατάξεις του περήφανου φοιτητικού κινήματος που 15 χρόνια σε μια μικρή πόλη δεν είχαν πάρει είδηση τίποτα, ε;

 

Σκέψου τώρα. Αυτοί οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης που αρνούνται τη χορηγία εργαστηρίων στο σχολείο τους από ένα ίδρυμα, για «να μην εμπορευματοποιηθεί η παιδεία», είναι δάσκαλοι των παιδιών σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ