ΝΔ για Μυλόπουλο: Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ διώκεται για δεύτερη φορά
Εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο που αφορά τον τρόπο διαχείρισης 25 εκατ. ευρώ την περίοδο που ήταν πρύτανης στο Αριστοτέλειο


Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ καλώντας τον πρωθυπουργό να βρει σήμερα στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το χρόνο να εξηγήσει στους πολίτες γιατί καλύπτει τον Γιάννη Μυλόπουλο.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως «ο εκλεκτός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Μυλόπουλος που με επιλογή του κ. Χρήστου Σπίρτζη είναι σήμερα πρόεδρος της Αττικό Μετρό, διώκεται από τη Δικαιοσύνη για δεύτερη φορά σε ένα μήνα καθώς εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο που αφορά τον τρόπο διαχείρισης ποσού 25 εκατ. ευρώ την περίοδο που ήταν πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης».
Η ΝΔ μάλιστα κάνει λόγο για προφανή συνενοχή του κ. Σπίρτζη καθώς εδώ και ένα μήνα που, όπως λέει, ζητεί την αποπομπή του από την Αττικό Μετρό παραμένει άφωνος. «Το ερώτημα είναι αν συνένοχος είναι και ο κ. Τσίπρας, καθώς αποκλείεται να μην έχει πληροφορηθεί ότι ένα εκλεκτό μέλος της ομάδας του, βαρύνεται πλέον με δύο ποινικές διώξεις και κλήθηκε εκ νέου ως κατηγορούμενος από τον Εισαγγελέα διαφθοράς. Ελπίζουμε ότι στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα βρει λίγο χρόνο, ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που τον απασχολούν, να εξηγήσει στους πολίτες γιατί η κυβέρνηση του καλύπτει τον κ. Μυλόπουλο» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όαα είπε στο «Εξομολογητήριο» για το παρελθόν του και το... μπέρδεμα με τον Ανδρουλάκη
Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη σπουδαία νίκη της Εθνικής και τον Μίλτο Τεντόγλου
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις να αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες
«Το σχολείο αλλάζει. Όχι με λόγια αλλά με μικρές πράξεις που έχουν σημασία»
Σχολιάζει τις κυβερνητικές κινήσεις για την προανακριτική επιτροπή για το δυστύχημα των Τεμπών
Ποιοι εργαζόμενοι το δικαιούνται
«Διαστρέβλωσαν σκόπιμα κάρτα»
Αναμένεται η έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης
Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων
Αύξηση κατώτατου μισθού και αποφάσεις για την ευρωπαϊκή Άμυνα - Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
Εντείνονται οι έλεγχοι - Νέος Κώδικας Δεοντολογίας
Σε πολλές περιπτώσεις αξιολογητές κρίνουν μάλλον χαλαρά τους υφισταμένους τους
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη την πολιτική αλλαγή στις επόμενες εκλογές
Το τσουνάμι του λαϊκισμού και η δημοσκοπική καταιγίδα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή
«Μόλις έλαβα αυτό το μήνυμα από την ΗΔΙΚΑ για τις δικές μου προληπτικές καρδιαγγειακές εξετάσεις, και η σκέψη μου πήγε αμέσως σε εσένα μπαμπά»
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη νέα επιτυχία του Manolo
Σε ποιες πόλεις οι τιμές είναι - κάπως - χαμηλότερες
«Ξέρω καλά ότι οι εποχές αλλάζουν»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.