Πολιτικη & Οικονομια

Βρέθηκε πολύπριζο μέσα σε freddo γνωστού café του Κολωνακίου!

Το τυχαίο γεγονός αποκάλυψε μεγάλης έκτασης ρευματοκλοπή

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baladeza.jpg

Δεν πίστευε στα μάτια του ο γνωστός δικηγόρος, μόνιμος θαμώνας της πλατείας Κολωνακίου όταν κάθισε, όπως κάθε μέρα, να απολαύσει τον καφέ του στο αγαπημένο του στέκι και ξαφνικά είδε μέσα από το αφρόγαλο να ξεπροβάλει ένα πολύπριζο τύπου «σούκο»!

Ο δικηγόρος, αφού το φωτογράφισε με το κινητό του ώστε να έχει αποδείξεις, ενημέρωσε τον καταστηματάρχη ο οποίος έκπληκτος διαπίστωσε ότι αυτή ήταν η αιτία που τα τελευταία λεπτά το κατάστημά του είχε μείνει χωρίς ρεύμα.

Αν και παραμένει μυστήριο πώς το πολύπριζο βρέθηκε στον freddo, δεδομένου ότι τηρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές στην παρασκευή των ροφημάτων –όπως ενημέρωσε η διεύθυνση του καταστήματος με ανάρτηση στο facebook–, το γεγονός ήταν η αφορμή να αποκαλυφθεί πως το συγκεκριμένο πασίγνωστο cafe κάνει ρευματοκλοπή!

Πάντως οι μόνιμοι θαμώνες του καταστήματος υποδέχθηκαν την είδηση με ανάμεικτα συναισθήματα: κάποιοι μάλιστα εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν τον καταστηματάρχη με συλλογή υπογραφών συμπαράστασης, καθώς βλέπουν στην πράξη του αυτή μια συμβολική κίνηση αντίστασης στον κρατισμό και στα χαράτσια της ΔΕΗ.

Τέλος, γνωστή startup που ειδικεύεται σε νέες μεθόδους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε ότι δωρίζει στο συγκεκριμένο κατάστημα 25 ποδηλατογεννήτριες ώστε οι πελάτες να παράγουν μόνοι τους την ενέργεια που χρειάζεται και να μην εξαρτώνται από τη ΔΕΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε σημιουργηθεί μεγάλο θέμα στην περιοχή, όταν οι θαμώνες των café της πλατείας είχαν κινητοποιηθεί εναντίον του σχεδίου τοποθέτησης ανεμογεννητριών στην Πατριάρχου Ιωακείμ, που θα τροφοδοτούσε όλα τα καταστήματα της περιοχής με φτηνό ρεύμα, επικαλούμενοι την αισθητική διατάραξη του τελευταίου πνεύμονα αστικής ζωής στην Αθήνα.  


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ