Πολιτικη & Οικονομια

Επίλεκτο Σώμα «Νοικοκυραιοφυλάκων» αποκτά η ΕΛΑΣ!

Θα έχουν άδεια να αποδίδουν δικαιοσύνη επί τόπου

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elas.jpg

Σε μια νέα κίνηση με στόχο την καταπολέμηση του ανοργάνωτου εγκλήματος προχώρησε σήμερα η υπουργός προστασίας του Πολίτη από Περιθωριακούς, Όλγα Γεροβασίλη ανακοινώνοντας την απόφασή της να θεσμοθετήσει ένα νέο σώμα άμεσης καταστολής του εγκλήματος με την ονομασία «Νοικοκυροφύλακες».

Οι ομάδες των «Νοικοκυροφυλάκων» θα έχουν εντολή να παρεμβαίνουν σε επεισόδια μεταξύ των πολιτών, με στόχο να μην τους αφήνουν να ολοκληρώσουν το έργο του ξυλοδαρμού, αλλά να το αναλαμβάνουν οι ίδιοι, υπηρεσιακά.

Το νέο επίλεκτο σώμα, θα περιπολεί στο κέντρο της Αθήνας και θα παρεμβαίνει σε περιπτώσεις που ο κακοποιός κινείται ύποπτα ενώ βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος, ώστε να αποφεύγονται περεταίρω εγκληματικές κινήσεις εκ μέρους του.

Μάλιστα θα έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση, για να αποφεύγουν συμπλοκές σε επεισόδια όπου οι δράστες είναι ακόμα όρθιοι ή φοράνε κράνη και επιτίθενται σε υπουργεία και πρεσβείες, ώστε να μην τους προκαλούν και τους εκνευρίζουν.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ