Πολιτικη & Οικονομια

H βόλτα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Εικονική πραγματικότητα, τσίπουρο κι ένα παρολίγον ατύχημα (εικόνες, video)

Σε ποια περίπτερα έκανε στάσεις ο πρόεδρος της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
deth.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, στάση στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, δοκιμή τσίπουρου, αθλητικά σχόλια για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και σπόντες προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περιλαμβάνει η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Όπως γράφει το thestival, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε πεζή τη βόλτα του από το κτίριο διοίκησης και περνώντας από τον χώρο όπου βρίσκεται το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολίασε δηκτικά με αφορμή το ρεπορτάζ του Πρακτορείου για την ακύρωση του μέτρο της περικοπής των συντάξεων: «Πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο των Ενόπλων δυνάμεων και συνέχισε στο σταντ της ΠΑΕ Άρης.

deth1.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Στο περίπτερο 17, στo Hall of Games, ο πρόεδρος της ΝΔ έπαιξε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά, χαιρέτισε μικρούς Gamers κι έβγαλε πολλές selfies.

deth3.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Στο περίπτερο όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο των Σερρών, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, Στέργιος Λίτος χάρισε του χάρισε ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο, με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει «είναι το αγαπημένο μου».

Επόμενος σταθμός στη βόλτα του προέδρου της ΝΔ ήταν το σταντ της ομάδας του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος.

Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

deth2.jpg
© MOTIONTEAM

deth4.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

deth5.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Το παρολίγον ατύχημα

Σηνειώνεται ότι στη διάρκεια της περιήγησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ, οι αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν όταν ένα μικρόφωνο της ΕΡΤ «προσγειώθηκε» μπροστά από τον πρόεδρο.

Το μικρόφωνο του boom έφυγε από τη θέση του και έπεσε στο κεφάλι ενός αστυνομικού.

Ένα μέτρο πιο πίσω βρισκόταν το κεφάλι του προέδρου της ΝΔ.

Thestival.gr Μητσοτάκης ΔΕΘ

Πληροφορίες & βίντεο: thestival.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ