- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης της Ε.Ε. εναντίον της Ουγγαρίας
«Δεν πρόκειται να δεχθούμε συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά τον πυρήνα των δημοκρατικών αξιών και αρχών μας»
«Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει την έκθεση Sargentini που καλεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να ενεργοποιήσει την προβλεπόμενη διαδικασία κυρώσεων κατά της Ουγγαρίας, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενεργοποίηση του άρθρου 7 της Συνθήκης για την ΕΕ κατά της Ουγγαρίας, λόγω των συνεχών παραβιάσεων των ευρωπαϊκών αξιών από την κυβέρνηση Όρμπαν.
«Δεν πρόκειται να δεχθούμε συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά τον πυρήνα των δημοκρατικών αξιών και αρχών μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Όπως αναφέρουν πηγές της ΝΔ, με τον τρόπο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στην επαναλαμβανόμενη κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη δήθεν ιδεολογική ταύτισή της με την κυβέρνηση Ορμπάν.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν σε μια επιθετική ομιλία που εκφώνησε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, στηλίτευσε τον «εκβιασμό» των φιλομεταναστευτικών δυνάμεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της χώρας του,.
«Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό των δυνάμεων που υποστηρίζουν τους μετανάστες εναντίον της Ουγγαρίας. Η Ουγγαρία θα υπερασπιστεί τα σύνορά της, θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και θα υπεραμυνθεί των δικαιωμάτων της», είπε ο Ούγγρος ηγέτης απευθυνόμενος στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.