Πολιτικη & Οικονομια

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας τα... μάσησε στη ΔΕΘ (video)

«Και κάθεται προσοχή στον αμερικανικό ύμνο αφού του 'κάναν παρατήρηση...»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adonis2342.gif
©EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι «έταξε φοροελαφρύνσεις για την περίοδο 2021-22 λες και θα είναι πρωθυπουργός τότε». Παράλληλα, τον κατηγόρησε για υποκρισία, ξεκαθαρίζοντας ότι οι πολίτες δεν είναι δυνατόν να πιστέψουν τις υποσχέσεις ενός πολιτικού που παλαιότερα έκανε λόγο για κατάργηση των ΜΑΤ, ωστόσο πήγε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τουλάχιστον 60 διμοιρίες.

God bless America

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι αισθάνεται «πλατωνική ηδονή» με τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις ΗΠΑ, και μάλιστα επί προεδρίας Τραμπ, μολονότι πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου διαδήλωναν επί χρόνια κατά της αμερικανικής πολιτικής.

Σημείωσε, δε, ότι η επιλογή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας στην ΔΕΘ αποδεικνύει εκ νέου πως στο «όνομα της καρέκλας» τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να προδώσουν ό,τι έλεγαν παλαιότερα.

«Χαίρομαι που επιτέλους ο κ. Τσίπρας και η αριστερά στην Ελλάδα, όσο είναι αριστερά αυτή, έκλεισε το κεφάλαιο του αντι-αμερικανισμού και κάθονται προσοχή στον αμερικανικό εθνικό ύμνο» σχολίασε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ 09/09/2018

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ