- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ: «100 + μαύρες σελίδες για την Ελλάδα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Το «www.mauresselides.gr» μετρά τα «ψέματα» του Μαξίμου λίγες ώρες πριν την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ
Την επίσημη πρώτη κάνει στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα «www.mauresselides.gr» της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ξεφυλλίζει τις μαύρες σελίδες και τα «ψέματα» της κυβέρνησης λίγες ώρες πριν από την απογευματινή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο Ίδρυμα στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στελέχη της Πειραιώς αναφέρουν ότι στόχος του διαδικτυακού τόπου είναι να έρθουν για μία ακόμα φορά στο προσκήνιο όλα όσα κόστισαν στη χώρα περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια ευρώ.
«Το "www.mauresselides.gr" είναι μία ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών», αναφέρουν οι ίδιες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ξεκινώντας από την ορκωμοσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριν από τριάμισι χρόνια και παρακολουθώντας τα ψέματα του κ. Τσίπρα με χρονολογική σειρά, μπορεί κανείς να δει την ανακολουθία, την αναξιοπιστία και εν τέλει την ανικανότητα μιας φαύλης κυβέρνησης που ζημίωσε τον τόπο όσο καμία στο παρελθόν. Διατρέχοντας κανείς το site θα βρει την "υπερήφανη” διαπραγμάτευση, τα capital controls, τους αμέτρητους κομματικούς διορισμούς, το ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα, το νέο αχρείαστο μνημόνιο, τις απίστευτες ολιγωρίες που ακολούθησαν, τις αυξήσεις στον ΦΠΑ, τον καταστροφικό νόμο Κατρούγκαλου, την διαχείριση του Σκοπιανού, και βέβαια τις θλιβερές επικοινωνιακές φιέστες αυτού του καλοκαιριού στην προσπάθειά της κυβέρνησης να αποσείσει τις ευθύνες της για την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Πρέπει να επισημανθεί ότι το υλικό του site είναι πρωτότυπο και σκοπίμως δεν υπάρχουν σχόλια ή αξιολογικές κρίσεις. Και αυτό γιατί τα γεγονότα μιλούν ούτως ή άλλως από μόνα τους. Έχει δε ενδιαφέρον ότι η ομάδα που εργάστηκε για να το ετοιμάσει βρέθηκε πραγματικά προ εκπλήξεως, όταν συνειδητοποίησε πόσα πολλά τελικά είναι τα ψέματα αυτής της κυβέρνησης, οι αντιφάσεις της, οι αυτοαναιρέσεις της, οι διαψεύσεις της, οι γκάφες της και βέβαια η καθολική ανικανότητά της να διαχειριστεί ακόμη και ζητήματα ήσσονος σημασίας. Αν δεν ήταν τραγικά για την χώρα όσα περιλαμβάνει το site, θα μπορούσε να είναι χιουμοριστικό: Κάνουν τόσα πολλά λάθη, με τέτοια συχνότητα, και επιδεικνύουν τόσο θράσος για να τα καλύψουν, που είναι πραγματικά αδύνατον να τα συγκρατήσει κανείς στη μνήμη του», σημειώνουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.