Πολιτικη & Οικονομια

Κάνει πίσω για την Κοινωνιολογία ο Γαβρόγλου με εντολή Ιερώνυμου!

Η Ιερά Σύνοδος απέρριψε ως αντιχριστιανική την έννοια των «κοινωνικών τάξεων»

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_sociology.jpg

«Στη διδασκαλία του Ευαγγελίου δεν υπάρχει καμία αναφορά για κοινωνικές τάξεις. Και η κοινωνιολογία δεν παραδέχεται ότι οι φτωχοί θα κληρονομήσουν την Βασιλεία των Ουρανών»…

Με τα λόγια αυτά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενημέρωσε τον υπουργό Παιδείας ότι οι αλλαγές που υπέβαλε προς έγκριση στην Ιερά Σύνοδο δεν γίνονται δεκτές, καθώς οδηγούν τους μαθητές μακριά από τον λόγο του Ιησού και κάνουν την Παιδεία αντιχριστιανική…  

Μάλιστα ο κύριος Ιερώνυμος πρότεινε στο κενό που θα δημιουργηθεί στο διδακτικό πρόγραμμα να προστεθούν ώρες θρησκευτικών ενώ έδωσε την συγκατάθεσή του για την κατάργηση των Λατινικών, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι η γλώσσα όσων σταύρωσαν τον Χριστό».

Ο Κώστας Γαβρόγλου από την πλευρά του τόνισε στον Αρχιεπίσκοπο ότι προτίθεται να κάνει για άλλη μια φορά ό,τι του πει εκείνος γιατί δεν θέλει να καταλήξει σαν τον Νίκο Φίλη και ότι κύρια μέριμνα του υπουργείου είναι να διευκολύνει τα παιδιά που ψηφίζουν και όχι να μπλέξει τώρα σε ιστορίες»


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ