Πολιτικη & Οικονομια

Σπυράκη: Η ΝΔ έχει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει με κανένα "καλάθι" στη ΔΕΘ»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spyraki.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Προτεραιότητα της ΝΔ είναι κανένα παιδί να μην μείνει εκτός παιδικών σταθμών, αναφέρει στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, διαβεβαιώνοντας ότι αυτό «θα γίνει πράξη αμέσως μετά τις εκλογές».

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, η πρόταση αφορά τη θέσπιση voucher που θα δίνει τη δυνατότητα στο 98% των οικογενειών να μπορεί να στείλει το παιδί του σε δημόσιο ή ιδιωτικό σταθμό, αφού το κράτος θα καλύπτει 180 ευρώ κάθε μήνα, για δέκα μήνες.

Υπογραμμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν θα πάει με κανένα "καλάθι" στη ΔΕΘ», αντίθετα «έχει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη για να ξεκολλήσει από το ισχνό 2%».

Σχολιάζοντας, τέλος, την ομιλία του πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει ότι «όσα ο κ. Τσίπρας εξαγγέλλει δεν έχουν καμία σημασία. Είναι ο πρωθυπουργός των φόρων και της ανασφάλειας που απέρχεται...». 

    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού
Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού: «Με πονάει που πρέπει να σου πω οριστικό "καληνύχτα"»

«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY