Πολιτικη & Οικονομια

Νοτοπούλου: Φωτογραφία αποδεικνύει ότι ήταν πραγματική καθαρίστρια

Αποστομώθηκαν όσοι διέδιδαν fake news για την δήθεν εικονική πρόσληψή της στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
notopoulou.jpg
Με μια παλιά παραδοσιακή σκούπα στα χέρια η κατερίνα Νοτοπούλου ξεκινά ταπεινά και σεμνά το success story της στην πολιτική

Τέλος στις κακόβουλες φήμες που καμιά φορά έφθαναν στα όρια του σεξισμού, βάζει η φωτογραφία – ντοκουμέντο όπου διακρίνεται καθαρά η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης με στολή καθαρίστριας και σκούπα μπροστά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Παραμένει άγνωστο αν η φωτογραφία που πιστοποιεί το εργασιακό παρελθόν της Κατερίνας Νοτοπούλου στον δρόμο της τίμιας βιοπάλης, όπου τα χέρια είναι ροζιασμένα από τις κακουχίες και σκληρά από τον αγώνα, ήρθε στην επιφάνεια από την ίδια ή από τις άλλες καθαρίστριες του Δήμου Θεσσαλονίκης που ένιωσαν να τις πνίγει η αδικία που γίνεται στο πρόσωπο της πρώην συναδέλφου τους.

To συγκεκριμένο στιγμιότυπο πάντως, αναμένεται να κάνει πολλούς να καταπιούν τη γλώσσα τους. Ειδικά όσους είχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ειρωνευθεί την 30χρονη πολιτικό. Και μάλιστα παραβαίνοντας τον βασικό κανόνα του σύγχρονου savoir faire που ορίζει σαφώς ότι οι ευπαρουσίαστες και νεαρές γυναίκες χωρίς βιογραφικό που σημειώνουν ραγδαία άνοδο απολαμβάνουν πλήρη ασυλία. Και δεν πρέπει να σχολιάζονται όταν έχουν προσληφθεί χαριστικά, διότι αυτό αποτελεί καθαρό σεξισμό!


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ