- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ντόρα Μπακογιάννη: «Ναι» σε συνεργασία με το Ποτάμι
Στόχος της ΝΔ στις εκλογές η αυτοδυναμία, όχι όμως με την παλιά λογική
Υπέρ της συνεργασίας με το Ποτάμι αλλά και ευρύτερων κοινωνικών και πολιτικών συναινέσεων τάχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Μιλώντας στο Ραδιόφωνο «24/7» η κ. Μπακογιάννη είπε: «Ο στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, όχι όμως με την παλιά λογική, για να κυβερνήσει μόνη της, αλλά αντίθετα, θα αναζητήσει ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις. Αναφέρομαι κυρίως στο Κίνημα Αλλαγής». Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι η πρώην υπουργός απάντησε ως εξής: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να συνεργαστούμε με το Ποτάμι, χρειαζόμαστε συνεργασία με όλες τις δυνάμεις που αντιμάχονται τις λογικές που μας οδήγησαν στην κρίση».
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές στα Χανιά. Για την πολιτική κατάσταση η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Ήταν ένα δραματικό καλοκαίρι για την κοινωνία και την κυβέρνηση. Η καταστροφή στο Μάτι άφησε πολύ βαρύ στίγμα που πολύ δύσκολα θα μπορέσει η κυβέρνηση να αποτινάξει. Ήταν η αποκορύφωση της ανικανότητας αλλά και η προσπάθεια εμπαιγμού της κοινής γνώμης. Οι πολίτες δεν θα συγχωρέσουν τον απόλυτο συνειδητό εμπαιγμό. Αυτό δεν το αντέχει η κοινωνία και η κυβέρνηση θα είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να κάνει ανασχηματισμό, θα επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα με νέα υλικά. Το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αυτό το έργο. Δεν μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση. Όταν σε πάρει η κάτω βόλτα ο ανασχηματισμός λειτουργεί εμπεδωτικά για την αντίληψη ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί άλλο. Η ΝΔ, χωρίς να παρασυρθεί από λογικές παροχολογίας και ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν έχουμε προϋποθέσεις σοβαρής ανάπτυξης, θα πρέπει να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε η υπουργός Εργασίας για τις συμβάσεις
Νέος γύρος άγριας αντιπαράθεσης ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με φόντο τη συνάντηση στην Αθηναϊκή Λέσχη
Ο υπουργός απάντησε στην κριτική για τις υποθέσεις φορολογικής απάτης
Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής
Σχεδόν 600.000 κάτοικοι απέχουν περισσότερα από 20 χιλιόμετρα από τράπεζα
Σε δύο δόσεις οι πληρωμές
Είπαν κάτι που δεν έχουν πει ξανά;
Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
Έφτασε τα 165,4 δισ. ευρώ - Αυξήθηκε η κατανάλωση, αρνητικό το ποσοστό αποταμίευσης
Τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Διεύρυνση των εισοδηματικών ορίων κατά 2.000 ευρώ και ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες οικογένειες
Θερμές ευχαριστίες της Εκκλησίας στον πρωθυπουργό για τη συμφωνία με την Αίγυπτο και τα κειμήλια
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Συνολικά 33 πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση
Οι δύο περιφέρειες που συγκεντρώνουν πάνω από τις μισές επενδυτικές προτάσεις
Χωρίς τέλος το ράλι στο πετρέλαιο
Η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.