- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ευχαριστίες Παυλόπουλου σε Ευρωπαίους για την έξοδο από τα μνημόνια
Για την στήριξή τους
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με Ευρωπαίους αξιωκατούχους ευχαριστώντας τους για την στήριξη που επέδειξαν στην χώρα τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων.
Συγκεκριμένα, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς και με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, και τους ευχαρίστησε θερμώς, εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και όλων των προ-ευρωπαϊκών Πολιτικών Κομμάτων, για την ειλικρινή συμπαράστασή τους στην Χώρα μας καθ’ όλη την διάρκεια της μνημονιακής περιόδου καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους, ιδίως το κρίσιμο καλοκαίρι του 2015, προς την κατεύθυνση της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.
Κατά πληροφορίες του ΑΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε επίσης, για τον ίδιο λόγο, τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ.
Παράλληλα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, Marcelo Rebelo de Souza, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και του εξέφρασε τις θερμές ευχές του για την έξοδο της Ελλάδας από την περίοδο των Μνημονίων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος τον ευχαρίστησε ειλικρινά, «όχι μόνο για τις ευχές του αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του καθ΄ όλη την περίοδο της δοκιμασίας του ελληνικού λαού καθώς και για την αλληλεγγύη και την όλη συμβολή της πορτογαλικού λαού και του ιδίου προσωπικώς, προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Το μήνυμα για την επανένωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τη Δεξιά
«Δεν είναι φιλοδοξία για κάθε νέο ο κατώτατος μισθός. Η φιλοδοξία είναι να πετύχει στη ζωή»
«Δεν υπάρχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τα 4+1 προγράμματα που έρχονται πριν φύγει το 2026
«Οι πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται, κινδυνεύουν με πρόστιμα» - Όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Πόσα χρήματα κερδίζουν οι δικαιούχοι - Πού γίνονται οι αιτήσεις
Ζητούν και την παραίτηση του Κώστα Ζαχαριάδη από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
Επέκταση του προγράμματος σε 10 νέες περιοχές και πιο ευέλικτοι όροι
Το χρονικό της υπόθεσης
Πόσο αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης για τους δικαιούχους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.