Πολιτικη & Οικονομια

Απασφάλισε ο Καμμένος: Οι φυλακίσεις, ο Θεοδωράκης και ο Σόρος

Τι είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kammenos.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κατηγορίες ακόμα και φυλακίσεις για βουλευτές της ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Novartis προανήγγειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στη Βουλή, ενώ διερωτήθηκε μάλιστα εάν θα λάβουν άδεια από τις φυλακές προκειμένου να ψηφίσουν στη διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, όταν αυτή έλθει στην Βουλή.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη ΝΔ για προσπάθεια να υπονομεύσει τη χώρα και κατηγόρησε την ηγεσία Μητσοτάκη ότι έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και έχει επαναφέρει λογικές ενός νέου αντικομμουνισμού που υποστηρίζεται στην Ευρώπη από φιλοναζιστικά κόμματα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών κάνοντας λόγο για «όψιμους Μακεδονομάχου». Στο ίδιο θέμα υπερασπίστηκε τη στάση των ΑΝΕΛ λέγοντας ότι αν έριχνε την κυβέρνηση, η χώρα δεν θα έβγαινε από τα μνημόνια. «Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκή;», διερωτήθηκε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα,  ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε έξι μήνες. «Στο χέρι μας είναι αυτούς τους έξι μήνες να διευκολύνουμε τις επενδύσεις», σημείωσε. Επίσης, υποστήριξε ότι κάποιοι ήθελαν πάση θυσία ανατροπή της κυβέρνησης και πιθανότατα αναφερόμενος στους κ.κ. Δημήτρη Καμμένο και Λαζαρίση σημείωσε ότι γι' αυτό «πλήρωσαν αποστασίες, εξαγόρασαν βουλευτές».

Συνεχίζοντας ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έβαλε όρο να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, για να μπει εκείνος. «Και για να πείσει τους χορηγούς του, διέλυσε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής», συνέχισε.

Τέλος, επαναφέροντας το θέμα για τη συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους. «Αν έρθει με 180 τότε τι θα κάνει η ΝΔ», διερωτήθηκε υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» εμπίπτει στη γραμμή του Βουκουρεστίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ