Πολιτικη & Οικονομια

Τζανακόπουλος για την αποχώρηση Λαζαρίδη: «Απολύτως σταθερή η κυβερνητική πλειοψηφία»

Δήλωσε «εντυπωσιασμένος» από το timing της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4481883.jpg
© EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τη βεβαιότητά του ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία, όχι μόνο δεν απειλείται, αλλά είναι απολύτως σταθερή», εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών και της «Βόρειας Μακεδονίας».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε: «Συνεχίζουμε με απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο της οριστικής και αμετάκλητης εξόδου από το μνημόνιο», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μας ανησυχεί».

Ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε την κίνηση του κ. Λαζαρίδη για έναν ακόμη λόγο που έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε σε απόσπασμα των όσων δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα με την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες μέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup. Επομένως νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ