Πολιτικη & Οικονομια

Διεγράφη από τη Χρυσή Αυγή ο Μπαρμπαρούσης (video)

Με απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mparmparousis.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Λίγη ώρα πριν, η ηγεσία της Χ.Α. είχε καταδικάσει το κάλεσμα του βουλευτή της σε πραξικόπημα παίρνοντας αποστάσεις από τις δηλώσεις του νωρίτερα στη Βουλή που καλούσε σε πραξικόπημα με αφορμή το Σκοπιανό.

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;»

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για δήλωση Μπαρμπαρούση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ