Πολιτικη & Οικονομια

Τζανακόπουλος: Φυσικά και θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον όρο «Μακεδονικός Χαλβάς»

«Θα υπάρξει και μία επιτροπή που θα καθορίσει τα εμπορικά σήματα σε βάθος τριετίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tzanakopoulos.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Φυσικά και θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον όρο "Μακεδονικός Χαλβάς". Θα υπάρξει και μία επιτροπή που θα καθορίσει τα εμπορικά σήματα σε βάθος τριετίας. Πιστέψτε με δε θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα» καθησύχασε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εκφράζοντας την άποψη ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετά τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στο Σκοπιανό. 

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Ο κ. Καμμένος έχει διαφορετική τοποθέτηση δεν την έκρυψε ποτέ, αλλά πιστεύω ότι εφόσον υπάρξει η συνταγματική αναθεώρηση στη γείτονα πιστεύω ότι θα υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία για τη συμφωνία. Και ο κ. Καμμένος είπε χθες ότι η συμφωνία είναι η καλύτερη δυνατή με δεδομένη τη θέση για σύνθετη ονομασία».

Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής είπε: «Το ΚΙΝΑΛ είμαι πεπεισμένος ότι αφού μελετήσει τις λεπτομέρειές της συμφωνίας θα κατανοήσει ότι δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη λύση στη διένεξη αυτή. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι το σύνολο του ΚΙΝΑΛ -με ελάχιστες εξαιρέσεις - θα υποστηρίξει τη συμφωνία στη Βουλή και ακόμη και οι ελάχιστοι φιλελεύθεροι από πλευράς της ΝΔ - έχω την εντύπωση ότι πολλοί βουλευτές της ΝΔ θα ήθελαν να υποστηρίξουν τη συμφωνία αυτή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ