Πολιτικη & Οικονομια

Πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ είναι βιομηχανικός εργάτης στην Γερμανία;

Τελικά ο ίδιος το διαψεύδει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2186038.jpg
© EUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς ζει πλέον στη Γερμανία, όπου εργάζεται σε βιομηχανία, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter ενός μέλους της ΛΑΕ. 

Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με τον ίδιο τον βουλευτή.

Σύμφωνα με ανάρτηση μέλους της ΛΑΕ στο Twitter «Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα ...που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου...» αναφέρει το σχετικό tweet.

 

Διαψεύδει ο Σταθάς

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην βουλευτής διαψεύδει ότι εργάζεται σε εργοστάσιο της Γερμανίας.

stathas-germania.jpg

Παράλληλα τοπική ιστοσελίδα της Βοιωτίας e-hani.blogspot.gr, ο Γ. Σταθάς είχε επισκεφθεί τη Γερμανία πριν από λίγο καιρό και συμμετείχε στις διαδηλώσεις για τη εργατική Πρωτομαγιά. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με διάφορους συναδέλφους του, βιομηχανικούς εργάτες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε εργοστάσια.

Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, έχει επιστρέψει και εργάζεται στο εργοστάσιο που δούλευε πριν γίνει βουλευτής, καταστρώνοντας παράλληλα τα σχέδια του για την κάθοδο του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ