- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει τους λογαριασμούς του με τη βία
Η ομιλία του στη Βουλή
Επίθεση στους ακραίους κύκλους που προκάλεσαν την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Όπως σημείωσε μάλιστα, ο επικεφαλής του Ποταμιού «ο κ.Τσίπρας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τη βία. Να καταδικάσει τη φασιστική βία, εύκολο, αλλά, να καταδικάσει και τη βία που "φορά", αριστερή δήθεν, αμφίεση. Τη βία με τις βαριοπούλες. Τη βία στα πανεπιστήμια, τη βία στις γειτονιές των Εξαρχείων. Τη βία των δήθεν αγανακτισμένων, που αφήνουν να καούν άνθρωποι στη Σταδίου, που προπηλακίζουν, απειλούν και κυνηγούν πολιτικούς τους αντιπάλους. Δεν το κάνατε κ. Τσίπρα. Αν θέλετε να συμβάλετε στον πολιτικό διάλογο με όρους κανονικότητας, πρέπει να τελειώνετε οριστικά με τη ρητορική του μίσους εκείνης της περιόδου που άφησε ανοικτά τραύματα».
Συνεχίζοντας ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση η οποία βασίζεται στην υψηλή φορολογία οδηγώντας, όπως τόνισε, πολλές εταιρείες να μεταναστεύουν σε άλλες χώρες. «Ποιος παλαβός επιχειρηματίας θα μείνει στη χώρα με τον υψηλότερο φορολογικό συντελεστή και τη μεγαλύτερη φορολογία;», αναρωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης.
Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στο «ψηφιακό χαράτσι», σημείωσε ότι δεν υπάρχει ούτε μια παράγραφος για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και καμία πρόταση παρά μόνο για κάποιες συγκεκριμένες ΔΕΚΟ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνέντευξη του υπουργού Δικαιοσύνης στο vidcast της Κατερίνας Παναγοπούλου
Η διάρκεια του προγράμματος και η μοριοδότηση
«Αποτελεί ένα μεγάλο βήμα εμβάθυνσης μιας ήδη στενής σχέσης»
Όσα είπε για τη δίκη των Τεμπών, το ΠΑΣΟΚ και τον Αλέξη Τσίπρα
«Δουλειά μου είναι να μην κάνω πίσω σε καμία παθογένεια» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.