Πολιτικη & Οικονομια

Ο Καμμένος θέλει ταυτόχρονη διεξαγωγή εθνικών, αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει: Η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ερωτώμενος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών είπε: «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το φθινόπωρο. Αλλά η δική μου άποψη είναι να γίνουν όλες οι εκλογές μαζί. Να γίνουν εκλογές δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Ίσως και τον Μάιο. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της οικονομίας».

 «Ο κ. Καμμένος εισηγήθηκε σήμερα δημοσίως οι εθνικές εκλογές και οι δημοτικές εκλογές να γίνουν τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές. Αγνοούμε αν ο συνήθως μεταμφιεζόμενος υπουργός Αμύνης ντύθηκε σήμερα λαγός του κ. Τσίπρα. Η ιδέα, ωστόσο, του κ. Καμμένου επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους» ήταν το σχόλιο της ΝΔ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ναι, και εγώ είμαι ο Πούτιν»: Η εξουσία στην άλλη άκρη της γραμμής
«Ναι, και εγώ είμαι ο Πούτιν»: Η εξουσία στην άλλη άκρη της γραμμής

Το τηλεφώνημα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με ανυποψίαστο υπάλληλο υπενθυμίζει ότι δημοκρατία δεν είναι μόνο θεσμική αρχιτεκτονική, αλλά και διαπροσωπική σχέση

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY