Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντοπούλου: Η επίθεση στον Μπουτάρη έχει ιδεολογική βάση που επιτρέπει την «ελεύθερη» χειροδικία εναντίον των εχθρών

Η ανάρτηση στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
diamantopoulou.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε το Σάββατο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, η πρόεδρος του Δικτύου και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου. 

Συγκεκριμένα η κ. Διαμαντοπούλου έγραψε: 

«Αυτό που συνέβη στο Γιάννη Μπουτάρη δεν είναι μια πρωτοφανής αθλιότητα, είναι μια επαναλαμβανόμενη αθλιότητα που γεννήθηκε μέσα στην κρίση. Έχει ιδεολογική βάση που επιτρέπει την “ελευθερη” χειροδικία εναντίον των εχθρών (κατά το δοκούν) του λαού και πολιτικη έκφραση που επιτρέπει τον διαχωρισμό της βίας σε καλή και κακή, σε αγανακτισμένη Αριστερή και σε φασιστική Ακροδεξιά. Τα θύματα δεν εχουν υποστηρικτές, οι πολιτικές δηλώσεις αφορούν στην καταδίκη των θυτών ανάλογα με τα κομματικά συμφέροντα. Οσοι είμαστε σήμερα με τον Μπουτάρη είμαστε και με τον Απόστολο Κακλαμάνη και τον Κωστή Χατζηδακη και τον Θόδωρο Πάγκαλο και τους καθηγητές Πανούση και Συρίγο και δεκάδες άλλους. Στο όνομα αυτών που υφίστανται βία είμαστε εναντίον όλων όσων ασκούν βία. Στη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στο όνομα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη απαιτούμε και παλεύουμε για μια Ελλάδα με κράτος δικαίου και Δημοκρατία στα κόμματα και τους ηγέτες. Πίσω στα βασικά δηλαδή». 

Αυτο που συνέβη στο Γιάννη Μπουτάρη δεν ειναι μια πρωτοφανής αθλιότητα ειναι μια επαναλαμβανόμενη αθλιότητα που...

Posted by Anna Diamantopoulou on Sunday, May 20, 2018

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ